Inscripcions FSMET

Inscriu-te i proposa activitats a l’FSMET

Tenim el juny a tocar i, amb ell, la celebració del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores que tindrà lloc dels dies 25 al 28.

Portem molta feina feta gràcies a l’esforç de nombroses companyes que han aportat des d’àmbits ben diversos per tirar endavant un procés col·lectiu tan ambiciós com ho és un Fòrum Social Mundial. Ara, però, sabem vindran mesos intensos i il·lusionants per veure el fruit de tot això.

De momento, ja hem obert les inscripcions: pots venir com a organització o com a individual, i també pots presentar activitats sobre iniciatives o projectes transformadors per avançar en la nostra lluita contra el capitalisme! Esperem gent dels comuns (digitals, urbans, rurals…), del moviment agroecològic, de la sobirania alimentària i la lluita contra el canvi climàtic, de les economies feministes i, per descomptat, l’economia social i solidària, les finances ètiques i el comerç just.

A més, recorda que el 10 de març fem una trobada a la Casa de la Solidaritat per animar moviments i entitats diverses a confluir a l’FSMET. Així que ja saps, pots agendar-te i inscriure’t a la trobada del dia 10 i, sobretot, registrar-te com a participant al Fòrum en aquest enllaç.

Aprofitem per compartir  aquest interactiu on parlen persones que es van trobar l’abril de l’any passat a Barcelona en la trobada prèvia a l’FSMET.