Reperkutim

Noves sòcies del mes de maig

El confinament no ha aturat l’enxarxament a l’economia solidària i no hi ha hagut ni un sol mes des que va començar la pandèmia en què no haguem rebut noves sòcies. Juntes som més fortes, sense cap dubte!

Aquest mes donem la benvinguda a:

Teixint Connexions. una cooperativa sense ànim de lucre fruit dels més de 7 anys d’iniciatives socials, educatives, comunitàries i de treball en xarxa de l’entitat Teixint Connexions amb un equip de persones vinculades des de fa més de 15 anys a projectes del teixit associatiu del Districte de Gràcia de Barcelona. Entre les iniciatives impulsades per la pròpia entitat destaquem Reperkutim i la resta de projectes educatius, culturals i de treball en xarxa amb les entitats de persones amb discapacitat i les escoles i entitats del districte, algun d’ells actius des de l’any 2005.

Becquel – Renewal Energy Forward, un projecte d’Alcarràs que es dedica a l’enginyeria per fomentar la generació d’energia renovable pròpia i l’autoconsum. Estan especialitzades en la i instal·lació de panells solars i carregadors de vehicles elèctrics.

EPI Energia por la Igualdad, una cooperativa que centra el seu compromís a defensar solucions que permetin catalitzar la transició energètica cap a un model renovable, descentralitzat, democratitzat i basat en els principis d’igualtat i equitat. Compta amb 20 anys d’experiència oferint serveis de gestió energètica, certificacions, auditories i monitoratge, etc.