postgrauESS

Obrim inscripcions al 5è postgrau ESS – Estudis Cooperatius

L’1 de setembre s’obren les preinscripcions de la cinquena edició del Postgrau ESS – Estudis Cooperatius, que impulsem des de la XES, coordina La Ciutat Invisible i té el reconeixement acadèmic de la Universitat Pompeu Fabra – Barcelona School of Management.

Economia Social i Solidària – Estudis Cooperatius són uns estudis de postgrau d’un curs de durada (setembre 2020–  juny 2021) que enllacen coneixements teòrics i pràctics sobre l’economia social i solidària, amb una dimensió catalana i global. En aquesta cinquena edició, la intercooperació i l’enfortiment socioeconòmic local, els sectors productius transformadors i la capacitació per acompanyar noves cooperatives hi tenen un protagonisme destacat.

El postgrau rep el suport econòmic de la Direcció general d’Economia Social i Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, així com la col·laboració de la Lleialtat Santsenca, Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, i de diverses cooperatives com el Col·lectiu Ronda, Grup Ecos o Coop57.

Podeu consultar el pla d’estudis, la metodologia i altres informacions pràctiques al seu web. Us hi animeu?