Habitatge assequible

Article d’opinió: Fem assequible l’habitatge cooperatiu

Fa uns mesos vam llançar una campanya impulsada per la sectorial d’habitatge de la XES  on partíem del fet que el model cooperatiu d’habitatge ha estat objecte de crítiques, principalment, perquè sovint resulta inassequible per a una part important de la població. Davant d’aquesta realitat, la sectorial proposa una sèrie de mesures públiques per tal de revertit aquesta situació i demana adhesions a títol personal i col·lectiu per tenir més força.

Ara, mentre seguim difonent la proposta, publiquem aquest article a la Directa escrit per Lorenzo Vidal, investigador de l’IGOP-UAB i soci de la cooperativa d’habitatge Sotrac, amb algunes reflexions al voltant del context socioeconòmic del país i del paper que podria jugar l’habitatge cooperatiu amb el suport públic desitjat.

Bona lectura!