Cures

Nosaltres també #PrescrivimCuraDigna

Ens hem adherit a la campanya #PrescrivimCuraDigna, de la mà de la comissió d’Economies Feministes, per fer més visible posar en valor les tasques de la llar i de cures, necessitats centrals de les persones, i alhora tan precaritzades a la nostra societat.

L’experiència recent de la crisi sanitària de la Covid-19 ha evidenciat la profunda crisi que travessa l’actual model d’envelliment, residències per a la Gent Gran i atenció a la dependència. Però sabem que hi ha iniciatives que ofereixen uns serveis de qualitat humana i professional, i contribueixen quotidianament a mitigar la solitud, l’aïllament, l’angoixa i l’estrès de persones cuidadores i cuidades.
Davant d’aquesta realitat, Coòpolis impulsa «Prescrivim cura digna!», per reconèixer el valor social de les iniciatives d’ESS que despleguen la seva activitat en aquest àmbit de treball, perquè ofereixen un servei i una atenció humana i propera centrat en les necessitats de les persones i lliure d’afany de lucre. Iniciatives que, alhora, generen ocupació de qualitat. Per facilitar aquest reconeixement, han preparat un catàleg on trobarem aquests projectes que existeixen amb l’objectiu de fer real un model alternatiu que proporciona benestar i qualitat de vida a les usuàries, les treballadores i les famílies.

Podeu consultar el web i adherir-vos-hi en aquest enllaç.