Cultura comunitària

Defensem la cultura comunitària

Preocupades per la pressió i el desmantellament d’alguns espais comunitaris referents, que està comportant la desarticulació del comunitari amb exemples dramàtics i simptomàtics a Madrid i Saragossa, ens sumem al manifest #SOSCulturaComunitària.

En les últimes setmanes estem vivint un increment de la pressió i l’assetjament sobre l’ecosistema de la cultura comunitària, que està concretant-se en l’imminent o ja consumat desmantellament o amenaça d’alguns dels seus projectes i espais de referència. Davant això, urgeix denunciar aquesta fustigació i oposar resistència a través de la defensa col·lectiva de les múltiples xarxes de treball compartit, acuradament construïdes en espais i territoris al llarg de molts anys, que han generat activitats i projectes que potencien el valor social i transformador de la cultura.

Podeu llegir el manifest complet i donar-hi suport aquí.

Per a continuar creant, en comú i en comunitat!