La FESC 2021 comença a caminar!

La FESC ha engegat motors, aquest any amb especial il·lusió ja que celebrem la desena edició de la Fira de l’Economia Social de Catalunya. Les comissions (logística, continguts, comunicació, gestió de persones i activitats culturals) han anat treballant i trobant-se en plenària per anar definint espais, format i temàtica.

A mitjans d’abril ens vam reunir presencialment per donar voltes al relat, a la imatge i al lema de la fira. De la mà de les companyes de l’Apòstrof, vam treballar per grups passant per diferents espais, endinsant-nos en diferents camins creatius:

  • Amb l’ajuda d’objectes personals que ens recorden a la fira vam intentar construir un relat amb sentit, coherent amb els objectius de la fira d’enguany;
  • Fullejant revistes, reculls de fotografies i llibres sobre cartelleria i imatges vam anar creant, mentalment, una proposta de cartell;
  • Donant un cop d’ull als diccionaris vam intentar construir lemes amb ganxo.

Després de posar en comú totes les idees i consensuar una proposta ja som en plena elaboració dels materials comunicatius de la fira…quins nervis!

La FESC 2021 ja camina i ben aviat en rebreu tota la informació!