dret habitatge cooperatiu

Concentració: via cooperativa per al dret a l’habitatge

Ha arribat el moment de tancar la campanya Fem assequible l’habitatge cooperatiu, impulsada fa mesos per tal de recollir suports per fer accessible aquest model per a les classes populars. I ho farem amb una concentració reivindicativa el 15 maig a les 12.30 h a Pl. Sant Jaume (Barcelona), on farem la lectura de manifest.

Durant aquest temps, hem volgut fer incidència amb tot un seguit de mesures dirigides a diferents administracions públiques a nivell local, nacional i estatal, com ara ajuts a cooperatives i persones sòcies, millora de la fiscalitat i del finançament, i de les garanties per accedir-hi.

També hem intentat fer arribar lluny el nostre missatge, amb intervencions a diferents mitjans com ara Setembre, Ràdio4 o RTVE, i amb aquest article d’opinió publicat a la Directa. Tot impulsat per les companyes de la sectorial d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús de la XES.

Podeu consultar els detalls de la proposta i adheriu-vos aquí si encara no ho heu fet.

Fins al dia 15!