Protocol antiassetjaments

Segona formació sobre abordatge de violències masclistes a les organitzacions

Després de fer un primer taller el passat 25 de maig, la comissió antiassetjament organitza una segona edició per tal de compartir amb més sòcies la necessitat de fer front col·lectivament a les violències masclistes.

La sessió, dinamitzada per la cooperativa Candela, serà en format virtual el dimecres 14 de juliol de 10h a 13.30 h i es dividirà en dues parts. En la primera, la principal, introduirem conceptes per tal de facilitar la detecció de situacions d’assetjaments i abordar les violències masclistes a les nostres organitzacions. A la segona, explicarem breument el nou protocol, què implica per a les sòcies de la XES la seva aprovació i a què ens referim quan parlem que el 2021 és un any de transició.

La primera edició va ser molt útil per poder compartir col·lectivament dubtes i preguntes i perquè les entitats expressessin què les ajudaria a nivell de documentació i formació per aplicar el contingut del protocol. En aquesta línia, i sent conscients que una adhesió a un protocol com aquest requereix molt més que omplir un formulari, l’última part també l’orientarem a què es puguin compartir més dubtes i comentaris.

Les places són limitades i preguem inscripció prèvia al formulari (les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la sessió).