#EscolaESStiu

Tornem amb l’#EscolaEsstiu

La gent de l’economia social i solidària som resistents. Tenim un projecte polític de transformació social i lluitem per una economia de la vida. Per això, després d’un any en què a causa de la pandèmia no va ésser possible organitzar l’Escola d’Estiu, tornem a fer-nos presents.

Així, , en col·laboració amb les xarxes locals i les comissions de treball de la XES, convoquem la V edició de l’Escola d’estiu que es celebrarà de forma descentralitzada, presencial i virtual, durant aquest mesos de juny i juliol.

Us deixem el programa provisional i el formulari d‘inscripció a les diferents sessions.

17 de juny 16-18h. En línia. Com avancem cap a la gestió público-comunitària-cooperativa? Discussió estratègica sobre les condicions per avançar en la gestió público-comunitària-cooperativa. Coneixerem experiències i aprofundirem en els reptes d’aquesta gestió. Organitzada per: Comissió de Formació (XES) – Ateneus Cooperatius – XMESS – UAB – Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) – Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP).

18 de juny 18h. Casa Orlandai, Barcelona. Gestió comunitària, economia solidària i cultura crítica. Diàleg amb diferents experiències. Org. Comissió de Formació i Publicacions de la XES  i Xarxa d’Espais Comunitaris (XEC)

25 de juny. A confirmar hora i lloc. L’economia social i solidària avui. Taula rodona amb els autors del llibre l’Economia Social i Solidària a Catalunya. Fonaments teòrics i reptes estratègics, per reflexionar sobre la situació ara i aquí. Org. Comissió de Formació i Publicacions de la XES.

28 de juny 18h. Biblioteca Lambert Mata, Ripoll. Taula rodona: Les Cures: una visió comunitària des de l’Economia solidària.  Intercanvi experiències, models cooperatius i comunitaris de cures amb Cuidem Lluçanès  (Lluçanès), Hèstia SAD   (Ripollès) i Més que cures de Cooperasec (Poble Sec, Barcelona). Organitza XES Ripollès.

6 de juliol 18h. A confirmar lloc. Impacte de la plataformització en l’agroecologia. Espai que convidarà productores, distribuïdores i consumidores per compartir els impactes de la digitalització i plataformització de la venda de productes, amb diferents plataformes en fila 0.

10 de juliol 10.30h. Ecos Casp 43, Barcelona. Economia solidària i feminista en l’agroecologia i la sobirania alimentària. Espai trobada de projectes i reflexió sobre agroecologia, sobirania alimentària i economia solidària on hi trobarem una apropament a l’economia feminista. Amb Martina Marcet Fuentes. Org: Comissió Economies Feministes de la XES.