Ens sumem al manifest per aturar l’ampliació del port i l’aeroport de Barcelona

Ens adherim al manifest impulsat per la plataforma Zero Port per reclamar l’aturada els plans d’ampliació del port i l’aeroport de Barcelona.

Davant la situació d’emergència climàtica reivindiquem la importància d’implementar polítiques de decreixement. En el manifest la plataforma exigeix la retirada dels plans d’ampliació de l’activitat i de les infraestructures del port i l’aeroport i la definició de plans de reducció de línies de vols i rutes de transport marítim. També reclamen l’eliminació dels privilegis fiscals per aquestes activitats. Podeu adherir-vos al manifest aquí.

La plataforma Zero Port crida a la mobilització contra l’ARE Sud i l’ampliació de l’aeroport aquest dissabte dia 12 de juny al Prat de Llobregat. Ho fa al costat d’altres plataformes en defensa del territori com Ni Un Pam de Terra, Ecologistes en Acció i SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet.