Obrim inscripció per expositores per la FESC 2021

La 10a edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya arriba carregada de novetats! La més important: enguany la fira es presenta amb un format híbrid, presencial i virtual, que ens permet recuperar les abraçades i els retrobaments però aprofitar la potencialitat que ens ofereix la tecnologia per arribar a un públic cada cop més divers.

Concretament, la mostra d’expositores tindrà lloc el 23 i 24 d’octubre a la Fabra i Coats i també a través de la pàgina web de la fira i els diferents canals de comunicació.

Hi haurà 4 modalitats de participació:

Inscripció – Web

Del 18 al 24 d’octubre. Ser present al web de la FESC com a entitat, així com als materials de difusió corresponents. Totes les altres opcions inclouen aquesta modalitat.

Pantalla durant la fira

23 i 24 d’octubre. Permet aportar més informació a través de vídeos, podcasts, imatges,… que la present al web. Les visitants hi podran accedir a través d’unes pantalles virtuals que ubicarem dins la Fàbrica de creació.

Taula compartida

23 i 24 d’octubre. Mitja taula per dissabte (dia sencer) i diumenge (matí). Ser present a la web de la FESC i als materials de difusió corresponents.

Taula individual

23 i 24 d’octubre. Una taula per dissabte (dia sencer) i diumenge (matí). Ser presents a la web de la FESC i als materials de difusió corresponents.

 

Si tens un projecte d’economia social i solidària i vols mostrar-lo al món, has de saber que les inscripcions ja s’han obert a través d’aquest formulari!! Recorda que les organitzacions que s’inscriguin abans del 31 de juliol, podran gaudir d’un descompte en la quota final d’inscripció. Aquí tens la taula de preus per aquesta edició, t’hi esperem!