Protocol assetjament

Obrim inscripcions a la formació sobre gestió de violències i agressions

Aquest mes de novembre organitzem una nova formació gratuïta per a les sòcies la XES per tal de guanyar consciència al voltant de les dinàmiques de poder i la perspectiva de gènere i poder identificar les actituds masclistes en l’entorn de la XES i deixar-ne de ser còmplices.

Serà en format virtual i la dinamitzarà la sòcia Fil a l’Agulla. La formació consta de diverses sessions i com a comissió antiassetjament l’hem dividit en dos itineraris que us detallem a continuació.

A) Homes cisgènere:

• Dimecres 3 de novembre de 10h a 12h. Vinculació entre el gènere i el poder, la presa de responsabilitats i reparació del dany.
• Dilluns 8 de novembre de 10h a 12. Continuació de la sessió anterior.
• Divendres 19 de novembre de 10h a 12h. Sessió mixta (homes cisgènere, dones cisgènere, persones trans o persones amb identitat no binària)

B) Dones cisgènere, persones trans o persones amb identitat no binària:

• Dilluns 15 de novembre de 12h a 14h. Conèixer i compartir visions i posicions vers les dinàmiques de poder masclistes en l’entorn de la XES. Compartir necessitats i formular peticions i accions concretes.
• Divendres 19 de novembre de 10h a 12h. Sessió mixta (homes cisgènere, dones cisgènere, persones trans o persones amb identitat no binària)

La inscripció implica assistir a totes les sessions de l’itinerari (3 sessions en cas dels homes cisgènere, 2 en cas de dones cisgènere, persones trans o persones amb identitats no binàries). Les places són limitades i preguem inscripció prèvia al formulari (les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la sessió per correu electrònic).

I recordeu, totes aquelles sòcies que encara no hagueu fet el pas, que teniu fins a finals d’any per adherir-vos al protocol antiassetjaments de la XES.