Economies feministes

Experiències autoorganitzades del sector de les cures amb corresponsabilitat

La comissió d’Economies Feministes organitza un nou espai el 30 de novembre a les 16 h per posar les cures al centre de les nostres organitzacions, gràcies a la inspiració d’experiències pràctiques. L’acte serà en línia (aquí l’enllaç d’accés a la sessió enregistrada, i aquí al grup de telegram per fer arribar aportacions a l’organització) i comptarà amb la facilitació a càrrec d’Ana Muñoz i Elba Mansilla i la participació dAlejandra Buenfil García de la Cooperativa Micaela; Emilia Bosch de la Cooperativa +65 i Maria Oliver Marcuello i To Monreal Serra de l’Oficina Vida Independent.
Per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb economiesfeministes@xes.cat.
I aprofitem per recordar-vos la campanya #AmbSummaCura #ConSumoCuidado per reconèixer la importància del treball de la llar i les cures per al sosteniment de la vida. Per sensibilitzar sobre aquesta realitat, s’ha revisitat un clàssic de la literatura infantil amb el vídeo-relat: La caputxeta vermella en el camí de la sostenibilitat.