Fase d’inscripció: recollim propostes d’activitats per la FESC 2022

La FESC 2022 comença a caminar i des de la comissió de continguts introduïm alguns canvis respecte la creació de continguts i el programa de la fira d’enguany, que tindrà lloc del 21 al 23 d’octubre.

L’any passat, degut a les restriccions d’aforament, vam haver de reduir el número d’activitats al programa de continguts de fira i ho vam fer facilitant i fomentant activitats per àmbits temàtics on les entitats poguéssiu articular-vos i organitzar debats de forma col·lectiva. La valoració d’aquest nou format va ser, en general, positiva. És per aquest motiu que volem continuar amb la mateixa idea i millorar-la, recollint algunes de les vostres aportacions. Una de les millores que creiem que hem d’incorporar té a veure amb els tempos: si volem promoure un treball articulat i generar espais d’intercooperació de forma sostenible, cal també donar un temps per fer aquestes trobades.

És per aquest motiu que aquest any us despertem ben d’hora perquè ens feu saber el vostre interès -o no- de participar en una de les articulacions temàtiques per organitzar una activitat. Iniciem la fase d’inscripcions, que ens permetrà identificar tant les entitats que participareu en la creació de continguts com la diversitat d’articulacions i àmbits temàtics que hi haurà a la FESC 2022. 

 

Si vull proposar una activitat per la FESC 2022, com ho he de fer?

Per aquesta fase d’inscripció només us demanem que ompliu el formulari d’inscripció abans del dia 29 d’abril.

A continuació i durant els mesos d’abril a juliol, vindrà la fase de treball en la que us demanarem començar el treball col·lectiu per àmbits per definir l’activitat final proposada.

ATENCIÓ! És important entendre que amb aquest format més articulat desapareix l’antic període d’inscripcions d’activitats del maig-juny ja que aquest tindrà lloc a partir d’ara. Per tant, les activitats que es realitzaran a la FESC2022 provindran de les inscripcions en aquesta 1a fase.

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la comissió a continguts.fesc@xes.cat.