Les vides que vestim

Les vides que vestim: agenda d’activitats

El 24 d’Abril es compleixen 9 anys de l’ensorrament de l’edifici Rana Plaza a Bangladesh, que acollia més de 5.000 persones que fabricaven peces de vestir per a una dotzena de grans marques multinacionals.  Les treballadores portaven setmanes queixant-se de les vibracions a l’edifici i les esquerdes a les parets, però ningú els va fer cas. Més de 1.100 persones, en la seva majoria dones joves, van morir en una tragèdia que podria haver-se evitat, i més de 2000 van resultar ferides.

Rana Plaza es considera el quart desastre industrial més gran de la història i enguany, amb LaCoordi, ens hem unit amb Moda Sostenible BCN, Fashion Revolution Espanya i SETEM Catalunya – Roba Neta per treballar conjuntament una agenda d’activitats que inclouen la denúncia de les vulneracions de drets humans i ambientals de la indústria tèxtil convencional i alhora la promoció d’alternatives tèxtils en el marc del comerç just al voltant del IX aniversari de la tragèdia.

Us esperem a l’acció de carrer del dia 24, en què hi haurà actuacions de la mà de Climate sessions, i les diferents taules rodones organitzades en línia. Més informació i inscripcions aquí.