Ens adherim al manifest contra els macroprojectes i reclamem #StopJJOO

Com a XES ens adherim al manifest contra la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Barcelona-Pirineus 2030, al costat d’altres entitats socials i associacions veïnals, polítiques i sindicals.

El manifest, promogut per entitats de Barcelona i la seva àrea metropolitana, llista les actuacions que no tindran un impacte positiu en el territori. Entre elles la construcció infrastructures efímeres en barris mancants d’espais comuns i l’arribada massiva de visitants que impactarà en el sector turísic i augmentarà la precarietat laboral. També es vol fer èmfasi en la importància que les persones dels territoris que acollirien els Jocs siguin les que decideixin les seves necessitats i prioritats.

Per tot això animem a tothom a assistir a la manifestació convocada per la Plataforma Stop JJOO pel proper diumenge 15 de maig a Puigcerdà. S’estan organitzant busos arreu del territori per poder assistir-hi.