Vols donar un cop de mà a la FESC? Inscriu-te com a voluntària!

Com cada any, necessitem un cop de mà per fer possible la FESC! Una oportunitat per conèixer la fira des de dins i per aprovar-vos a una altra manera de relacionar-vos amb el consum, l’economia de base, les cures, la sostenibilitat de la vida… Enguany la FESC es celebrarà del 21 al 23 d’octubre i ho farà, com sempre, a la Fabra i Coats (Sant Andreu, Barcelona).

Podeu inscriure-us a la comissió que us engresqui més (continguts, logísitica, comunicació, activitats culturals o punt d’informació) i també a l’horari que més us convingui.  Trobareu tota la informació necessària a l’apartat de voluntàries del web de la FESC.

Recordeu que també podeu donar-nos un cop de mà fent difusió de la fira i les activitats que hi tindran lloc!