Últimes dues setmanes d’inscripcions d’expositores per la FESC’22!

Començar el curs vol dir iniciar el compte enrere per la FESC! Encarem doncs les últimes dues setmanes per les inscripcions d’expositores, obertes fins dijous 15 de setembre (inclòs).

Recordem que enguany mantenim les modalitats de participació presencial (mitjançant l’ocupació de taules) i la virtual (a través d’una pantalla táctil present a la fira). La participació amb taula, sigui individual o compartida, implica el compromís d’assistència durant tot el dissabte i el diumenge al mati, segons els horaris de fira (de 10.00 a 20.00h i de 10.00 a 14.00h).

Aquest any hem incorporat una nova modalitat per la presencialitat: l’ocupació de taula per franja horària*. Els projectes que triïn aquesta opció poden triar disposar d’una taula segons el següent horari:
– Dissabte de 10.00 a 15.00h
– Dissabte de 15.00 a 20.00h
– Diumenge de 10.00 a 14.00h

*En funció de les inscripcions rebudes per aquesta modalitat, l’organització es reserva la decisió final de posar-la en marxa a la FESC o reconvertir-la en un altre espai.

Segons l’ocupació de l’espai, a la FESC’22 hi haurà taules a l’exterior (protegides per carpes) i també a l’interior, doncs recuperem l’espai Elisa Garcia per a les expositores, cercant un equilibri entre dins i fora, per tal de no sobrecarregar l’espai interior.

Trobareu tota la informació i preus de les inscripcions a l’apartat d’expositores del web.