Els futurs que vindran

Els futurs que vindran: la XES Barcelona es presenta a la Nau Bostik

El 17 de novembre a les 18 h, la sala km14 de la Nau Bostik acollirà un acte que ens fa molta il·lusió: la presentació oficial de les Xarxes Locals d’Economia Solidària de Barcelona (la XES Barcelona)! Després d’anys de treball conjunt, finalment les xarxes d’economia solidària dels diferents barris de la ciutat s’han unit per crear una entitat que representi la feina feta a tot el municipi i faciliti l’articulació de totes elles.

Amb el nom “Els futurs que vindran”, la XES Barcelona proposa un col·loqui entre David Fernández i Alba Hierro: què ens podem esperar del futur que vindrà? Cap a on caminem?

Després d’intentar respondre aquestes preguntes, segurament obrint nous interrogants, es farà un tasteig dels tallers de la campanya Futurs impossibles, impulsada amb Coòpolis i l’ODG, per imaginar juntes els futurs de diferents sectors estratègics a la ciutat de Barcelona. L’acte comptarà amb la conducció de la Berta Riera d’Impulsem, entitat participant a la XES Barcelona, i Eva Vilaseca, membre de la comissió d’ecologia de la XES i sòcia d’Espai Ambiental.

I després de tants debats, arribarà l’hora de la distensió, amb l’actuació d’Anna Andreu, un petit refrigeri i servei de barra.

Per motius organitzatius, preguem inscripció en aquest formulari.

Us hi esperem a totes!