Segona edició del Fòrum Social de la Cura

El 6 de maig de 2023 se celebra la segona edició del Fòrum Social de la Cura, impulsada per la Xarxa pel Dret a Cura i que té per objectiu d’impulsar la transformació social i política necessàries per una experiència de cures més justa i digna per a tothom. Com a novetat, aquesta trobada se celebrarà de manera simultània a quatre ciutats del país: Tarragona, Lleida, Salt i l’Hospitalet de Llobretat.

La Xarxa pel Dret a Cura és una organització ciutadana que lluita per aconseguir la transformació social i política necessàries per al reconeixement del Dret a la Cura i la creació d’un Sistema Nacional de Cura. Organitzada amb grups de treball, hi participen persones de diferents col·lectius i organitzacions, entre les quals la XES.

Programa i inscripcions: