Reserva’t la data: 30 de setembre, Plenària i Assemblea Extraordinària de la XES

El dissabte 30 de setembre de 2023 tindrà lloc a Barcelona una doble trobada: la Plenària de la XES i l’Assemblea General Extraordinària (AGE) de la XES. Aquesta tindrà lloc durant tot el matí a la Casa de la Solidaritat (carrer Vistalegre, 15, de Barcelona).

La matinal estarà estructurada en dues parts:

  1. La Plenària de la XES: Òrgan fruit del nou model organitzatiu de la XES. Hi esteu cridades a participar-hi totes les persones que formeu part de xarxes locals, grups de treball i comissions executives i sectorials. La Plenària servirà per socialitzar tot el coneixement que hem estat generant durant l’últim any a la XES i que pot ser de molta utilitat per a tota la xarxa.
  2. Assemblea General Extraordinària: esteu cridades a participar-hi totes les entitats i persones sòcies de la XES. L’ordre del dia definitiu s’envarà properament.
AGE: Renovació de càrrecs i debat estratègic

Un dels punts de l’Assemblea General Extraordinària serà un debat estratègic sobre el moment polític actual i com el podem afrontar col·lectivament.

Un altre dels punts serà la renovació de 3 càrrecs vacants de la Permanent de la XES:

  • Una representant de les comissions executives
  • Una representant de les Xarxes Locals
  • Una representant de les entitats sòcies

Les candidatures per optar a algun d’aquests càrrecs es poden fer arribar fins al dimarts 12 de setembre a info@xes.cat.

Posteriorment a la doble trobada, hi ha previst dinar i visitar la Fira d’Economia Solidària Migrant i Diversa que es fa a poca distància, a la Llotja de Sant Antoni.