El Festival Esperanzah arriba als 15 anys

La 15a edició del Festival Esperanzah tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre al Parc Nou, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. El Festival Esperanzah està coordinat per una cooperativa i sòcia de la XES que posa al centre de l’esdeveniment la difusió de l’economia social i solidària i posa en valor de la cultura com a eina de transformació social.

Iseo & Dodosound, Queralt Lahoz i El Pot Petit s’uneixen a Adala, Las Karamba, un concert especial compartit per les cantautores La Muchacha, Briela Ojeda, La Otra i Jhana Beat, juntament amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i moltes més que formen la programació musical de l’Esperanzah.


L’avenç de l’extrema dreta, l’emergència climàtica i els festivals amb consciència seran algunes de les temàtiques al voltant de les quals girarà el festival, coordinades per l’Espai Esperanzah en col·laboració amb LaFede.cat, on tindran lloc les taules de debat, xerrades i tallers La programació familiar pren força al Festival Esperanzah amb els concerts de Xiula i el Pot Petit, així com la Gala Solidària per Palestina de Pallasos en Rebeldía i molts més.

El Festival Esperanzah d’enguany serà accessible amb bucle magnètic i motxilles vibratòries per a persones sordes i, en alguns casos, també en llengua de signes.