Periodisme no és terrorisme: la XES s’adhereix al manifest en suport del periodista de La Directa Jesús Rodríguez, imputat en la causa del Tsunami Democràtic

El jutge de l’Audiència Nacional espanyola Manuel García Castellón ha inclòs el periodista Jesús Rodríguez en la causa del Tsunami Democràtic. El jutge instructor qualifica de terrorisme les mobilitzacions socials promogudes per Tsunami Democràtic i considera que les dotze persones investigades formarien part de la coordinació política de l’organització.

La Directa, sòcia de la XES, considera que la decisió de l’Audiència Nacional espanyola amb la imputació del seu periodista és un atac al dret a la informació i posa en risc l’exercici de la professió per a tots els mitjans.

Trobareu tota la informació del cas en aquest comunicat de La Directa.

Per això, des de la Directa, com a companyes de Jesús Rodríguez, però també com a defensores d’un periodisme honest, crític i transformador, han iniciat una campanya d’adhesió al manifest de suport al periodista.

Des de la XES ens hi adherim i us animem a fer el mateix.

ADHESIÓ AL MANIFEST