Sessió de treball del Festival FESC’24 i vermut posterior

Segur que t’ha arribat el missatge que la FESC ha canviat, que s’ha desdoblat en dos esdeveniments (el Fòrum i el Festival), que el Fòrum FESC’23 s’ha celebrat per primera vegada el passat octubre (potser vas ser-hi!!) i que hem d’esperar al 2024 per veure el nou model FESC en tota la seva esplendor perquè, a més del Fòrum, se celebrarà també el flamant Festival FESC’24. I amb tota aquesta expectativa…

No tens una curiositat que et mata per saber com serà el Festival i què dimonis hi passarà alla????

Doncs no has de patir més! Vine el proper dijous 21 de desembre a les 12h a ECOS (c/Casp, 43, Barcelona) a la sessió de treball del Festival FESC’24. Posarem en comú el que s’ha treballat fins ara i podràs assabentar-te en exclusiva de tot el que s’està coent 😉

I quan acabem, a les 14h, et convidem a un vermut a la terrassa d’ECOS!

T’hi esperem dijous 21 de desembre a les 12h!! És una activitat oberta.