La Febrerada: inscripcions obertes per la trobada i el programa de ràdio

La 2a trobada i festa de les entitats de l’economia Social i Solidària a Barcelona serà el 2 de febrer

El divendres 2 de febrer torna La Febrerada: 2a trobada i festa de les entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS) a Barcelona. Al matí, l’esdeveniment aplegarà a totes les entitats adherides a l’Estratègia de l’#ESSBCN2030. A l’espai de la tarda, gaudirem d’un programa de ràdio en directe amb Anna Pacheco i concerts gratuïts. Per assistir al programa de ràdio, cal inscriure’s prèviament

La Febrerada: IIa trobada i festa de les entitats de l’Economia Social i Solidària es dividirà en dos espais diferenciats:

  • L’espai de matí, en format Trobada a l’espai BLOC4BCN, de 9.30 h a 14 h, amb ponències inspiradores i una conversa sobre digitalització, una visita i explicació del futur equipament BLOC4BCN, i un dinar de germanor.
  • L’espai de tarda, de caràcter més Festiu a la sala Paral·lel 62, de 19.30 h a 00.59 h, amb la programació d’un Pòdcast en directe (registra’t!) i concerts d’artistes, per endinsar-se a l’univers d’iniciatives que treballen per generar alternatives perquè l’economia estigui al servei de les persones. Tant el Pòdcast en directe com els concerts són gratuïts!

L’espai de la tarda de La Febrerada està especialment pensat per la ciutadania de Barcelona, en especial la població jove. Així, començarem a les 19.30 h amb el programa radiofònic en directe d’Anna Pacheco (Ciberlocutorio – Ràdio Primavera Sound) on es mostraran exemples de l’ESS de la ciutat d’una manera divertida. L’Anna Pacheco parlarà amb els projectes RuderalMescladísLa Carbonera i Proyecto UnaA través partir d’exemples i casos concrets, aproparem a un públic no especialitzat altres formes de fer, viure, treballar o consumir des de l’ESS.

A partir de les 21.30 h, ballarem amb quatre propostes musicals: Guineu, Tribade, La Mercabanda i Dj Trapella! Aquestes bandes, totes liderades per dones, ens portaran diferents ritmes per continuar la festa: Indie Pop, hip-hop, reggaeton, rap, afrotrap…

Us esperem el 2 de febrer en la festa de l’Economia Social i Solidària: no et perdis La Febrerada!

Les entitats de l’ESS, adherides o no a l’ESSBCN2030, poden participar en la Trobada del matí registrant-se prèviament.