Saps quants colors té el logotip de la XES?

La tardor de 2022 la imatge gràfica de la XES va fer un canvi substancial que va incloure la renovació dels seus logotips.

La identitat gràfica o imatge corporativa d’una organització és una part fonamental de la comunicació, ja que aquesta també comunica i projecta a l’entitat i la seva raó de ser.

A més de tenir al dia la imatge de l’organització i d’acord amb la seva missió i valors, és també fonamental que la unitat estilística, és a dir, que hi hagi una concordança en qualsevol acció comunicativa i sempre hi figuri el mateix logotip, amb el mateix disseny i colors.

La renovació entre juliol i setembre del Manual d’Identitat Gràfica de la XES, encarregada per l’àrea de Comunicació, va culminar amb un nou logotip que va substituir l’antic. Des de la tardor de 2022 el logotip XES té única i exclusivament com a colors principals el magenta i blanc, amb totes les lletres de les sigles XES del mateix color, que substitueix l’antic que contenia també el color negre.

Per facilitar la unitat estilística, des de l’àrea de Comunicació de la XES hem posat en marxa un apartat d’identitat gràfica on us podeu descarregar directament tots els logotips i variants que és correcte utilitzar als vostres cartells i accions comunicatives on hagi de figurar la imatge de la XES.

A banda de variants com l’aplicació en blanc i negre i a una tinta (fons transparent), a claim o sense, quadrat, horitzontal o vertical, també hi podeu trobar totes les aplicacions per a Xarxes Locals i els logotips de Pam a Pam. Properament també hi figuraran els logotips de les comissions i grups de treball de la XES.