El curs d’especialització en transició ecològica i alternatives econòmiques tanca el període de registres amb un èxit en el nombre de preinscripcions

El curs de l’Escola de Transicions començarà el 15 de febrer i ja s’està treballant en el procés de selecció de les alumnes que tindran accés a la matriculació final

Com us vam explicar en aquesta notícia, amb la coordinació de la XES i la seva entitat sòcia Espai Ambiental, hem posat en marxa l’Escola de Transicions, una iniciativa que permetrà posar en circulació coneixements, idees i recursos amb l’objectiu de liderar transicions ecosocials. Tot això a través d’un programa formatiu que s’inicia el proper 15 de febrer amb el ‘Curs d’especialització en transició ecològica i alternatives econòmiques‘. El període de registres es va tancar dijous 11 de gener amb un èxit en el nombre de preinscripcions. Ja s’està abordant el procés de selecció de les alumnes que tindran accés a la matriculació final.

Aquest programa formatiu de 50 hores comptarà amb un equip docent de 27 persones de referència com Yayo Herrero, Luís González Reyes, Josep M. Busqueta, Carmen Madorran, Erika Zarate o Emilio Santiago Muiño, entre moltes altres.

La formació és reconeguda com a títol propi de la Universitat de Barcelona i es desenvoluparà de forma presencial amb 15 sessions entre el 15 de febrer i el 30 de maig de 2024 al Bloc4, el nou espai cooperatiu ubicat al recinte de Can Batlló de Sants (Barcelona).