Formar-se en Transició Ecosocial ja és possible

A partir de 2024 posem en marxa un nou projecte: l’Escola de Transicions. Aquesta iniciativa permetrà a través de programes formatius posar en circulació coneixements, idees i recursos amb l’objectiu de liderar transicions ecosocials.

Coordinat per la XES i la seva entitat sòcia Espai Ambiental, l’Escola de Transicions arrencarà al febrer de 2024 amb el seu primer curs de llançament: el Curs d’Especialització en transició ecològica i alternatives econòmiques, que ja té la matrícula oberta. Aquest programa formatiu de 50 hores comptarà amb un equip docent amb 27 persones de referència com Yayo Herrero, Luís González Reyes, Josep M. Busqueta, Carmen Madorran, Erika Zarate o Emilio Santiago Muiño, entre moltes altres.

La formació és reconeguda com a títol propi de la Universitat de Barcelona i es desenvoluparà de forma presencial amb 15 sessions entre el 15 de febrer i el 30 de maig al Bloc4, el nou espai cooperatiu ubicat al recinte de Can Batlló de Sants (Barcelona). L’horari previst és els dijous de 16 h. a 19:30 h.