Assemblea General Ordinària | 9 de març de 2024

La propera Assemblea General Ordinària (AGO) de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya tindrà lloc en format només presencial dissabte dia 9 de març de 2024 de 10h a 14h al Casal Cívic Delta del Llobregat. A partir de les 14.30h us convidem a unir-vos a la XEScotada, la calçotada que estaves esperant!

Ordre del dia

    1. Ratificació de noves sòcies.
    2. Elecció nou/nova membre de la Comissió Permanent.
    3. Avaluació 2023.
    4. Pla de treball 2024.
    5. Pressupost (tancament 2023, presentació 2024) i quotes.
    6. Valoració i elecció de tema per a la propera Assemblea General Extraordinària o Plenària.

Inscripció a l’Assemblea

Per garantir una bona planificació de l’assemblea i del dinar previst, cal que totes les persones participants us hi inscriviu el més aviat possible a través del següent formulari.

XEScotada 2024

Per qüestions logístiques, el termini per apuntar-se i comprar els tiquets per al dinar va finalitzar el dilluns 4 de març. Ho sentim!

Com arribar-hi

El Casal Cívic Delta del Llobregat està al carrer del Riu LLobregat, 94, al Prat de Llobregat [UBICACIÓ]. Podeu arribar-hi de diferents maneres:

  • Amb la línia L9 del metro (parada Parc Nou)
  • Amb les línies de rodalies R2 i R2 Sud (parada Prat de Llobregat). Allà hi trobareu l’enllaç amb la línia L9 del metro fins al Casal Cívic Delta del Llobregat, però també hi podeu arribar caminant (27 minuts) o en bici (9 minuts)
  • Amb els busos TMB L65 (BCN Pl. Espanya – El Prat) i BaixBus L10 (St. Feliu Ll. – Hospitalet – El Prat).

Delegació de vot

No podràs venir a l’assemblea? Et trobarem molt a faltar si no pots venir, però et deixem un document en aquest enllaç que pots emplenar i signar per delegar el teu vot a algú altre.