Impulsem des de la XESSA una campanya de crowfundig

Amb aquest crowfunding volem autogestionar-nos per seguir construint una transició cap a un mon no capitalista, mediambientalment responsable i socialment just.

El crowfunding ens ajudarà a continuar amb la nostra tasca vital. La XESSA necessitem suport per auto-gestionar les nostres activitats i projectes sense dependre exclusivament de subvencions governamentals.

Busquem recaptar fons per a la gestió administrativa essencial que permeti l’organització d’activitats, xerrades i la Fira d’ESS. Esdeveniments clau per a la difusió i la pràctica de l’ESS al Districte de Sant Andreu.

Aquesta crida a la col·laboració és una invitació a formar part d’un moviment que valora les persones i el planeta per sobre del profit.

Més informació, recompenses i com col·laborar:

El crowd-funding busca donar suport a la XESSA perquè pugui continuar oferint un espai per a la difusió i el debat dels principis de l’ESS, a través d’activitats com xerrades, tallers i la Fira d’ESS, que serveixen com a punts de trobada i inspiració per a tots aquells interessats en una economia més justa i solidària.


Les contribucions aniran destinades a assegurar la continuïtat i el creixement d’aquestes iniciatives, permetent a la XES Sant Andreu mantenir la seva autonomia i ampliar la seva influència sense dependre excessivament de finançament extern.


Aquesta iniciativa es presenta com una oportunitat per a que la comunitat s’uneixi i col·labori en la construcció d’un futur millor per a totes.