Participa a la campanya de micromecenatge de la XES Sant Andreu

Amb aquesta campanya, la xarxa local de la XES pretén autogestionar-se per seguir construint una transició cap a un món no capitalista, mediambientalment responsable i socialment just

La XES de Sant Andreu té en marxa una campanya de micromecenatge amb l’objectiu d’ajudar-la a continuar amb la seva tasca vital i autogestionar-se les seves activitats i projectes sense dependre exclusivament de subvencions institucionals.

En aquest sentit, la xarxa local busca recaptar fons per a la seva gestió administrativa essencial que permeti l’organització d’activitats, xerrades i la Fira d’ESS de Sant Andreu, esdeveniments clau per a la difusió i la pràctica de l’ESS al districte barceloní.

Aquesta crida a la col·laboració és una invitació a formar part d’un moviment que valora les persones i el planeta per sobre del profit.

Més informació, recompenses i com col·laborar: