Vaga Feminista 2024: tot el suport!

La Xarxa d’Economia Solidària dona suport a la vaga feminista convocada per a aquest 8-M i crida a participar-hi

A la XES donem suport a la vaga feminista un any més, i animem les entitats sòcies i a tota l’Economia Solidària a fer el mateix: buidar cases, aules i llocs de feina per omplir el carrer de reivindicacions contra la precarietat, les fronteres i la violència.

Des de la XES us animem a omplir els carrers en aquest 8M a qualsevol de les moltes mobilitzacions previstes a tota Catalunya, com per exemple les manifestacions convocades a Barcelona (18 h. Jardinets de Gràcia), Girona (18 h. Plaça U d’Octubre), Lleida (19:30 h. Plaça 8 de Març), Manresa (19 h. Ben Plantada), La Seu d’Urgell (20 h. Pl. dels Jutjats), Tarragona (12 h. Pl. Imperial Tarraco) o Tortosa (19 h. Pl. Barcelona).

Els últims anys, pel 8 de març, les feministes de tota Catalunya, com ho han fet les feministes d’arreu del món, hem ocupat els carrers amb les nostres denúncies i reivindicacions per construir una societat digna fora del sistema capitalista, heteropatriarcal, racista i colonial. Ens hem pogut comptar per milions. Ens hem pogut comptar per milions, hem fet vaga feminista de consum, de cures, laboral, estudiantil aportant la nostra mirada i experiència a les concepcions de vaga general, per una vaga de totes i aquest any seguim amb el convenciment que malgrat la precarietat extrema, les retallades de drets, la repressió, la pandèmia i l’aïllament en què ens ha deixat aquesta situació, aquest vuit de març cal que ens autoorganitzem i apleguem forces per seguir JUNTES, DIVERSES i REBELS.

Companyes de la XES i del Grup Ecos preparades per anar plegades a la manifestació després de fer unes fantàstiques pancartes.