Avancem cap a una Economia Solidària encara millor

La XES ha celebrat aquest cap de setmana la seva Assemblea General Ordinària de 2024 al Prat de Llobregat, al Baix Llobregat. Representants d’entitats que són sòcies de la XES i sòcies a títol individual han participat aquest dissabte 9 de març al nostre principal espai de decisió que, a més d’enfortir la XES i l’Economia Solidària, les participants també el converteixen en un espai de trobada i enxarxament.

En una primera part, s’ha fet un repàs del primer any de vigència i desplegament del Pla Estratègic 2023-2026, que defineix els objectius de la XES i com dur-los a terme a través de fites proposades cada any.

Després ha estat el torn dels plans de treball de 2024: centenars d’accions previstes i que estan alineades amb el Pla Estratègic. Aquestes fites són proposades pels nombrosos espais on participar dins de la XES: sectorials, comissions, grups de treball, les xarxes locals i territorials, la Xarxa d’Espais Comunitaris…

Com a totes les assemblees ordinàries, també s’han tractat qüestions econòmiques relacionades amb el pressupost anual i les quotes. Alhora, les sòcies també han pogut valorar els possibles temes a tractar durant la propera Assemblea General Extraordinària, que és prevista també durant aquest 2024.

Moltes gràcies a totes per participar-hi i us esperem a la propera! També gràcies a la XES Baix Llobregat per la rebuda.