El Prat de Llobregat acull la propera Assemblea General de la XES

El Casal Cívic Delta de Llobregat és l’espai triat per a la propera Assemblea General Ordinària de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), que és prevista el dissabte 9 de març de 2024

L’Assemblea General Ordinària de la XES es convoca de manera anual i és el màxim òrgan de decisió de la xarxa. A aquesta assemblea estan convocades les més de 500 sòcies de la xarxa, majoritàriament entitats i organitzacions de l’Economia Solidària i també persones a títol individual.

Diverses entitats del Prat de Llobregat formen part de la XES, entre elles la Fundació Esperanzah!, el projecte GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) i l’associació SaóPrat. També recentment s’ha donat un nou impuls a la xarxa territorial de la XES Baix Llobregat, que permet articular tots aquells projectes vinculats a la Xarxa d’Economia Solidària que tenen presència a la comarca.

Després de l’Assemblea General Ordinària, la XES també té previst organitzar al mateix espai un acte social de cohesió amb una calçotada, els beneficis de la qual aniran destinats a la campanya per Palestina. La XEScotada també compartirà espai a la plaça Remodelació amb el festival Sopes del Món.

Infomació a les sòcies de la XES

Si la teva entitat és sòcia de la XES o ets sòcia individual, en aquest enllaç trobaràs tota la informació oficial i pràctica sobre l’Assemblea General Ordinària. També trobaràs els enllaços el formulari d’inscripció tant a l’Assemblea com a la XEScotada així com un enllaç per comprar anticipadament en línia fins al 4 de març els tiquets per a l’àpat, ja que s’haurà de fer per aquesta via.

Tota la informació sobre l’Assemblea General Ordinària i la XEScotada