Noves sòcies de primavera: benvingudes!

La XES continua creixent tant en qualitat com en quantitat amb nous projectes ESS que darrerament s’han connectat a la Xarxa d’Economia Solidària.

Aquestes són les noves incorporacions d’entitats sòcies de la XES durant el primer trimestre de 2024

  • Fundació Seira: entitat de referència en l’impuls i finançament social i cooperatiu de projectes amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Hereva del patrimoni de la desapareguda Ecotècnia SCCL, inverteix sense especular en tota mena de projectes de l’ESS.
  • Flea Market (Associació Mercat de Segona Mà): entitat que organitza des de 2007 anys mercats socials de segona mà. Amb orígen al Raval, continua organitzant periòdicament iniciatives de venda ambulat per tota la ciutat de Barcelona per donar una segona oportunitat a tota mena de productes.
  • La Llamborda: associació transfeminista de Ponent que impulsa diferents activitats i dinamitzacions relacionades amb la mirada feminista i interseccional com protocols, xerrades i tallers, activitats culturals i punts liles.
  • AgitaciónNet: cooperativa de comunicació especialitzada en comunicació digital i diferents serveis com disseny gràfic, audiovisual, màrketing o xarxes socials.
  • La Tregua: associació que, amb l’art i l’antiracisme com a elements centrals, promou projectes comunitaris, formació artística i decolonial i espais de trobada a través de projectes d’impacte social.
  • MiRu (Mirada Rumiant): associació centrada en la fotografia i imatge documental per oferir projectes i serveis d’educació per a la justícia global, l’esperit crític, l’altaveu a vides invisibilitzades i estigmatitzades i la generació de noves narratives transformadores.
  • Cerdanya Solar: cooperativa de treball associat d’Alp dedicada al disseny, instal·lació i manteniment de projectes energia solar així com serveis de consultoria per promoure l’estalvi energètic, l’autoconsum i les comunicats energètiques.
  • Sauló, Vinyes i Pins: cooperativa del Vallès Oriental de nova creació que combina l’experiència i els serveis de disseny gràfic amb els de producció cultural i de grans esdeveniments.
  • 3IN Social: cooperativa social sense ànim de lucre que desenvolupa col·laboracions, formacions i assessorament sobre projectes d’impacte social i mediambiental des de la interculturalitat.

El teu projecte també pot contribuir a promoure i enfotir col·lectivament l’Economia Solidària