Tens un projecte d’economia comunitària? Gestiones un espai públic comunitari? Això t’interessa!

La Xarxa d’Espais Comunitaris de la XES (XEC) és el punt de trobada, formació, creació i autoorganització on compartim, aprenem i millorem la gestió comunitària d’espais col·lectius a través del suport mutu.

Des de la XEC hem co-produït el Balanç Comunitari: una eina per autoavaluar l’acompliment dels criteris de gestió comunitària del teu espai o projecte públic comunitari.

El Balanç Comunitari et permet posar la mirada en la governança i la participació, l’arrelament al territori, la sostenibilitat i el retorn social, per millorar i valorar l’impacte comunitari de les teves pràctiques. Participa ara! Tens fins al 30 de setembre per completar-lo a través de la plataforma “Ensenyael cor”.

Millora’t. Visibilitza’t. Enforteix-te.