Vine al Festival de l’Economia Social i Solidària Rural a la Vall del Corb!

La 5a edició del FESSrural, a la Vall del Corb!

Dissabte 13 de juliol a la tarda celebrarem el Festival de l’Economia Social i Solidària Rural de Catalunya, a Vallfogona de Riucorb.

El FESSrural és un espai de trobada i celebració de les economies transformadores dels territoris rurals de Catalunya, que neix l’any 2019 de la mà de les xarxes locals de la XES. És un festival auto organitzat que aquest any ha aplegat més de 50  cooperatives i entitats de Ponent i del Camp de Tarragona. 

A sota, trobareu el cartell d’aquest any amb el lema “La vida que es defensa” en què reivindiquem les economies locals enfront els macroprojectes que es volen implantar al territori, i el programa que s’explica a través dels diferents espais del poble de Vallfogona de Riucorb:

ESPAI FÒRUM

  • Ruralitzem-nos! Mirades i reptes de l’economia social i solidària des de les ruralitats
  • Parem màquines! Articulem les lluites de defensa del territori per avançar cap a la transició ecosocial

MERCAT ECO-SOCIAL

On trobareu el mercat d’entitats de l’ESS, la part agroalimentària amb bones menges, beuratges locals, degustacions i la barra de Vins del Corb a més de la secció d’artesania. També s’hi farà la xerrada entorn els comunals i hi haurà un punxa disc amb vinils.

ESPAI CANALLA, PLAÇA MAJOR I ESPAI SARAO

Espai dinamitzat per a la canalla i diferents tallers dirigits a públic familiar, jove i adult. A l’espai Sarao, la traca final amb concert, música i bona companyia per fer unes ballaruques d’estiu.

Si tens ganes de més i vols venir a fer xarxa i col·laborar en el muntatge i desmuntatge ets pots apuntar aquí. Necessitem sumar més voluntàries!

Per conèixer com arribar, on dormir, on menjar, productes locals, patrimoni històric i natural de la zona i adreces d’interès, consulteu aquí.

Trobareu tota la informació del festival a la web d’aquesta edició i les anteriors, i a xarxes socials.