T’apuntes a la comissió de mobilització contra la precarietat?

Arrel de la problemàtica sobre les falses cooperatives al nostre país, des de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya vam començar un procés de treball per mostrar la nostra solidaritat amb els i les treballadores víctimes d’unes condicions laborals precàries, per denunciar el frau que representen aquestes empreses al sector.

A banda del manifest de suport a totes les treballadores afectades, hem participat en la creació d’una comissió de mobilització per seguir denunciant aquest tema i estendre la nostra voluntat de canviar les coses a altres sectors en emergència que estan generant situacions de precarietat laboral.

Per tot això, us convidem a sumar-vos a aquesta comissió de mobilització, on diversos membres de la XES podrem treballar amb les companyes de Càrnies en Lluita i amb totes aquelles altres persones i col·lectius que vulguin implicar-s’hi.

La propera reunió és el dissabte 8 d’abril a les 16h a Vic, on treballarem l’organització d’un acte de suport als col·lectiu afectats i les properes accions de la campanya de denúncia a les falses cooperatives.