Saps quines són les noves sòcies del mes de febrer?

Durant aquest mes de febrer hem incorporat noves organitzacions sòcies a la Xarxa d’Economia Solidària. Et convidem a conèixer-les!

Konexiona és una cooperativa de Badalona experta en comunicació conscient, màrqueting de valors i esdeveniments amb impacte social positiu.

Dimmons (Digital Commons) és un grup de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya. La línia de recerca principal té a veure amb el domini públic (commons) i més concretament amb el domini públic com a forma organitzativa de producció (producció entre iguals basada en el domini públic, CBPP). Altres termes que s’adopten algunes vegades per a referir-se a la CBPP són economia col·laborativa o innovació social.

Aberdeen és una acadèmia d’anglès de Santa Coloma de Gramanet que ofereix classes a nens a partir de 6 anys, adolescents i persones adultes.

L’associació Bit Lab Cultural és una entitat sense ànim de lucre localitzada al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona. L’associació està orientada a la realització de projectes d’innovació cultural al territori i amb retorn social. L’associació va néixer a principis de l’any 2017 però està composada per professionals amb més de 10 anys d’experiència al sector cultural, social i audiovisual.

Coopdevs és una associació de persones que de forma voluntària i sense ànim de lucre col·laboren per crear solucions tecnològiques de codi obert per a promoure l’economia social. Tots els projectes en què participen són de codi obert i llicència lliure.