baròmetre FETS

FETS presenta el Baròmetre de les Finances Ètiques 2018

FETS-Finançament Ètic i Solidari, l’organització que agrupa les sòcies de la XES d’aquest sector, presentarà durant les properes setmanes el Baròmetre de les Finances Ètiques 2018. Madrid, Bilbao i Barcelona seran les ciutats on es presentarà l’informe que mostra l’evolució del sector a Espanya durant l’últim any. El Baròmetre presenta una sèrie de variables quantitatives de les entitats que representen el nucli del sistema financer ètic i la seva evolució. En aquesta edició s’han tingut en compte dades de 14 entitats que ofereixen algun producte o servei vinculat a les finances ètiques. A l’acte es presentaran dades de l’informe elaborat per l’Observatori de les Finances Ètiques i hi haurà representants de les principals entitats bancàries, parabancàries i del sector de les assegurances analitzades al Baròmetre.

FETS-Finançament Ètic i Solidari és una associació de segon nivell que agrupa entitats catalanes del Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària, que volen promoure el finançament ètic i solidari al nostre país. Des de la seva creació l’any 1999, FETS treballa per anar visualitzant que la banca ètica va més enllà d’una idea o d’un etern projecte i que és quelcom tangible i real. L’Observatori de Finances Ètiques i Solidàries vol esdevenir un espai de trobada dels diferents actors del sistema financer ètic de l’Estat, promogut i coordinat des de FETS, que es dediqui bàsicament a l’observació, anàlisi i elaboració d’estudis, tant puntuals com periòdics, de la realitat de les finances ètiques i del seu impacte en la realitat socioeconòmica catalana i espanyola. Tanmateix vol participar activament, en coordinació amb d’altres entitats similars, en la creació d’un espai comú europeu.

Dates i horaris de les presentacions
 

MADRID

Divendres 18 d’octubre 10h
Ecooo Revolució Solar
BILBAO
Dijous 24 d’octubre 18:30h
Arrupe Etxea
BARCELONA
Dissabte 26 d’octubre 12h