Assemblea General Ordinària

Torna l’Assemblea General Ordinària – Xescotada 2020

Un any més, quan arriba el temps dels calçots, arriba la nostra Assemblea General Ordinària. Enguany la celebrem  dissabte 29 de febrer -any bixest!- a les 10h a Sant Jeroni de la Murtra, acollides per la sòcia Conreu Sereny.

L’ordre del dia previst és el següent:

  • Presentació i aprovació, si s’escau, dels plans de treball de les comissions 2020.
  • Contribucions de les comissions al Fòrum Social Mundial d’Economies Transformadores.
  • Ratificació de noves sòcies.
  • Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost 2020.
  • Debat sobre l’obligatorietat del Balanç Social.

Aviat us farem arribar la documentació necessària per correu electrònic així com el formulari d’inscripció. Us avancem, però, que si hi ha demanda oferirem servei de canguratge, que donarem suport amb la mobilitat i que cadascú s’haurà de portar plat i coberts per gaudir de l’àpat.

Recordeu que cal que us registreu aquí si hi assistireu. Tanquem inscripcions al dinar el dia 23 de febrer. Si detecteu problemes amb la recepció de convocatòries i documentació, us demanem que us poseu en contacte amb comunicacio@xes.cat.