Noves sòcies abril 2020

Sumem 5 noves sòcies durant el mes d’abril

L’economia solidària no deixa de créixer! Ens alegra compartir amb vosaltres que tot i la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19, seguim sumant noves sòcies i enfortint el moviment. Us donem la benvinguda!

Des del Montseny ens arriba La Veganeria, un projecte de cuina 100% vegetal elaborada amb matèries primes d’agricultors ecològics del propi territori. El seu objectiu és participar en el retorn de l’artesania alimentària i prioritzar la dieta saludable.

L’Escola Popular Keras Buti (“fem coses” en romanó) és un espai on compartir i construir col·lectivament coneixement: sabers i formes de fer vinculats a un territori i unes comunitats específiques; sabers i fers que articulen una cosmologia, una manera de sentir i estar en el món.

Periodisme i comunicació són les dues especialitats de l’Agència Talaia. Ofereixen serveis periodístics (redacció de reportatges, entrevistes, cobertura d’esdeveniments, etc) i com a agència de comunicació (xarxes socials, gabinet de premsa, redacció de discursos, etc).

Un nou espai cultural cooperatiu de Sants que acull vuit cooperatives de diferents àmbits de l’economia: periodisme, cultura, arquitectura…i més! Són La Comunal!

I tanquem amb una proposta des del món de la restauració. La Sobirana és una cooperativa de treball que ofereix guiatges i activitats en grup per ajudar-nos a descobrir el món de la ratafia i els licors casolans.