Càmeres i Acció

Noves sòcies del mes de juny

La calor de l’estiu ens porta tres noves sòcies del sector gastronòmic, cultural i audiovisual, unides per la seva vocació transformadora:

Cal Trajo és una cooperativa de treball que gestiona l’espai de bar/restaurant de l’entitat Can Pistraus de Vilanova i la Geltrú. L’equip fundador prové del teixit associatiu del municipi i té clar que el seu projecte vol combinar gastronomia, cultura i política.

Enriquezarte és una associació cultural sense afany de lucre amb l’objectiu d’enriquir amb art el veïnat de Nou Barris i de tota Barcelona. Obren el seu espai a tothom i acullen projectes nacionals i internacionals. D’aquesta manera, combinen activitats de desenvolupament personal, promoció cultural, exploració artística i formació per a les empreses i les persones.

Càmeres i Acció se situa al barri de Gràcia de Barcelona i es dedica a l’audiovisual i la transformació social, unint els aprenentatges adquirits en l’autogestió, la facilitació de grups i el cinema social. Així, treballen perquè les persones i els col·lectius puguin explicar la realitat en primera persona i sense intermediàries, fent del procés un exercici de reflexió personal i col·lectiva.

Benvingudes a la xarxa!!!