Voluntariat FESC 2020

Vols fer voluntariat a la FESC2020? Inscripcions obertes

Tot i que la Fira d’Economia Solidària 2020 serà, majoritàriament, en format virtual, seguim necessitant mans i caps que la facin possible. És per això que, un any més, fem una crida oberta a persones i organitzacions amb ganes de fer voluntariat i viure experiències diferents, d’aprendre i de conèixer una altra manera de relacionar-se amb el consum, l’economia de base, les cures o la sostenibilitat de la vida.

En l’edició d’enguany, la fira durarà un mes i aplegarà més de 150 expositores al seu catàleg virtual i desenes d’activitats en línia per difondre que una altra economia no només és possible, sinó que ja existeix. En aquest sentit, les comissions de logística, activitats culturals, informació o comunicació estan obertes a rebre un cop de mà per fer que, malgrat l’adversitat del moment, la FESC2020 sigui memorable! T’hi vols sumar?

Per fer-ho, només cal omplir el formulari i consultar tota la informació i condicions al web de la fira.

Ampliem el termini d’inscripció per a expositores

D’altra banda, us volem informar que hem ampliat fins el 30 de setembre el termini d’inscripció per expositores després d’haver detectat alguns problemes tècnics en la plataforma. A dia d’avui, tenim confirmades al voltant de 150 organitzacions així que preveiem que la FESC2020 serà un èxit!