diversitat funcional i ESS

Aproximació a la diversitat funcional des de l’ESS

Hi ha un debat a la xarxa que fa temps que tenim pendent: com abordem la diversitat funcional en l’àmbit de l’ESS?

Per aquest motiu, organitzem una taula rodona -en format virtual- que té com a objectiu conèixer quines pràctiques s’està duent ja a terme i quines reflexions hem de fer per superar les exclusions i discriminacions vinculades a aspectes com la salut física o mental.

Cinc ponents convidades

Durant aquest acte ens acompanyaran  persones que formen part de projectes que tenen a finalitat superar aquestes exclusions, o bé que hi han col·laborat. Així, comptarem amb el soci individual Ismael Garcia de l’Associació Coopera Sant Feliu, la Marta Garcia de la Fundació Els 3 Turons, la Mireia Martínez de la Fundació Ecom, el Francesco Russos de la Lleialtat Santsenca i el Jesús Garcia, que ha col·laborat amb les entitats sòcies Etcèteres i Labcoop.

A partir de les seves experiències reflexionarem sobre possibles estratègies inclusives a les bases socials i equips laborals, i també sobre quins debats hauríem de fer front com a moviment.

Per motius organitzatius, us preguem inscripció prèvia en aquest formulari abans del dia 5 d’abril (les persones inscrites rebreu per correu electrònis els codis d’accés a la sessió).