#EscolaESStiu

Reflexiona amb l’Escola Estiu des de casa

Et vas perdre l’Escola d’Estiu? Ara pots gaudir dels debats i reflexions des de casa.

Aprofita les vacances (si en tens!) per visionar algunes de les sessions enregistrades -d’altres només van tenir lloc en format presencial- i posar-te al dia sobre els reptes de l’ESS a Catalunya. De tot el programa, pots visionar quatre sessions: la de la gestió público-comunitària-cooperativa, la de gestió comunitària i cultura crítica, la d’agroecologia i venda en línia i la d’agroecologia amb perspectiva feminista.

Com avancem cap a la gestió público-comunitària-cooperativa? Discussió estratègica sobre les condicions per avançar en la gestió público-comunitària-cooperativa. Coneixerem experiències i aprofundirem en els reptes d’aquesta gestió. Organitzada per: Comissió de Formació (XES) – Ateneus Cooperatius – XMESS – UAB – Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) – Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP).

Gestió comunitària, economia solidària i cultura crítica. Diàleg amb diferents experiències. Organitzada per la Comissió de Formació i Publicacions de la XES  i Xarxa d’Espais Comunitaris (XEC).

Agroecologia i venda en línia: impactes i costos invisibles. Amb productores, distribuïdores i consumidores per compartir els impactes de la digitalització i plataformització de la venda de productes, amb diferents plataformes en fila 0. Co-organitzat amb la XaSACC (Xarxa per la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central).

Economia solidària i feminista en l’agroecologia i la sobirania alimentària. Espai de trobada de projectes i reflexió sobre agroecologia, sobirania alimentària i economia solidària on hi trobarem una apropament a l’economia feminista. Amb Martina Marcet Fuentes. Organitzada per la Comissió Economies Feministes de la XES.