Inscriu-te com a voluntària a la FESC!

Un any més fem una crida a persones interessades a col·laborar amb la FESC perquè s’apuntin com a voluntàries. I és que la FESC no seria possible sense totes les persones que ens donen un cop de mà dins les comissions de logística, continguts, comunicació, activitats culturals i també com a membres de l’equip d’informació. Podeu consultar les tasques principals i tota la informació amb relació a les voluntàries aquí.

Participar en la FESC com a voluntària permet endinsar-se dins l’ESS i posar cara a les persones que sostenen i tiren endavant els diferents projectes. Podeu viure experiències diferents, aprendre i conèixer una altra manera de relacionar-vos amb el consum, l’economia de base, les cures, la sostenibilitat de la vida… Si hi esteu interessades, només heu d’omplir el formulari d’inscripció, indicant en quina comissió us agradaria col·laborar i la vostra disponibilitat durant el cap de setmana de la fira.

També podeu col·laborar amb la X FESC fent-ne difusió a través de les xarxes socials, amb els materials que us podeu descarregar des del web.