La Regadora 21

Ens veiem a #LaRegadora21

Aquest cap de setmana, divendres 17 i dissabte 18 de setembre, les companyes del Teler Cooperatiu i l’Ateneu Vallès Occidental han organitzat una de grossa! Dos dies amb activitats ben diverses per agafar energia col·lectiva i animar-nos, entre totes, a seguir treballant per canviar el sistema socioeconòmic.

Així la defineixen: Regadora és punt de trobada, jornada festiva, de debat, reflexió i visibilització d’alternatives a Sabadell. I només cal consultar el programa per estar-hi ben d’acord. 

Per acabar, i per si encara teníeu dubtes, us deixem un fragment del seu manifest: Nosaltres, entitats i persones actives de la ciutat, ens toca i hem decidit comprometre’ns amb la vida. Amb una ciutat que sigui alternativa a l’emergència climàtica i al sistema econòmic que la provoca. Nosaltres assumim el compromís de ser motor de vida. Marquem la Regadora com a punt de partida i fem una crida a la ciutadania a posicionar-se, a comprometre’s a triar la ciutat de la vida, a passar a l’acció. No hi ha planeta B, i no hi ha marge pel dubte. És ara, avui, aquí a Sabadell.

Nosaltres hi serem…i si voleu menjar paella, no oblideu inscriure-us al formulari!