UPC

Networking centrat en l’ESS i el cooperativisme a la UPC

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) organitza anualment una jornada de trobada entre empreses i entitats i la comunitat universitària amb l’objectiu de posar en contacte el talent i les capacitats generades a la universitat amb el teixit productiuEnguany, aquesta jornada es dedica a l’economia social i solidària i al cooperativisme i des de la XES us volem convidar a participar-hi. L’objectiu és donar a conèixer les entitats de l’ESS a estudiantat i persones ja titulades que puguin veure en els nostres projectes la seva opció professional.

Aquí trobareu més informació de la iniciativa i el programa detallat. Si hi esteu interessades, podeu fer la vostra inscripció en els següents formularis:
Formulari per a empreses.
Formulari per a persones.

Entre totes, apropem l’ESS i el cooperativisme a l’alumnat universitari!